Her gün yüzlerce insan mağazaları ziyaret eder. Bu ziyaretçilerin bir kısmı başarılı bir şekilde müşteriye dönüşürken büyük bir kısmı da alışveriş yapmadan mağazadan ayrılır. Sadece finansal ölçümler hizmet veya satış noktaların performansının belirlenmesinde yeterli değildir. İnsan trafiği üzerindeki detaylı bir analiz, kaybettiğiniz ziyaretçileri müşteriye dönüştürebilmeniz için gerekli bilgileri size sunar.
Her tür ortamda ve ışık şartlarında, tavan yüksekliği ve giriş genişliğinden bağımsız olarak %95 başarı ile sayım yapar. Şık, kompakt yapısı sayesinde kolay kurulur, dahili analizörü sayesinde bir bilgisayara ihtiyaç duymaz. Her ölçekte perakende mağaza zincirlerine ve AVM’lere özel geliştirilmiş, grafiklerle zenginleştirilmiş, Türkçe raporlama sistemi ile kolay ve pratik kullanım sağlar. Raporlar Excel, pdf gibi herhangi üçüncü parti bir yazılıma tek tık ile aktarılabilir. Raporlar istenen aralıklarla istenen mail adreslerine otomatik gönderilebilir. Değişik yetkilendirme seviyeleri ile kullanıcılar kendilerine özel raporlara ulaşabilir. Tüm raporlar web tabanlıdır, ekstra bir programa ihtiyaç duymaz. 7/24 On-line Health Check teknik destek hizmeti ile gereksiz servis faturalarından kurtarır.
Neden SmartCount ?
KOD:
Detaylı Bilgi Al
Adınız / Firma Adı
eMail Adresiniz
Telefon Numaranız
Mesajiniz
GÖNDER
Çağlayan Mahallesi Okul Caddesi No:16 34403 Kağıthane / İstanbul  T : 90 (212) 211 11 00  F : 90 (212) 211 11 71  M : bilgi@smartguvenlik.com.tr
orion